Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Επιπτώσεις στον άνθρωπο...Τι προκαλούν τα μεταλλικά στοιχεία των «χημικών ουρών..»

 (ενώσεις Αλουμινίου και Βαρίου); Η επίδραση της δηλητηρίασης από τα μέταλλα αυτά, και τις ενώσεις τους είναι γνωστή στην Ιατρική. Προκαλεί παρενέργειες που έχουν να κάνουν κυρίως με το Νευρικό σύστημα, αλλά και άλλα όργανα. 
Αλλά πώς μπορεί να προέλθει δηλητηρίαση από τα

μεταλλικά στοιχεία των αεροψεκασμών..; Είναι κάτι αναμενόμενο, μια και «Όλες αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται καταλήγουν κάποια στιγμή σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί άλλες έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα ή εισπνέονται και άλλες καταλήγουν στο έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα. 
Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας.» 
Ας δούμε το τι προκαλούν λοιπόν Αναλυτικότερα: 
Αλουμίνιο: Βραδύτητα. 
Επιβραδύνουν τις αντιδράσεις, 
Παράλυση, 
Βραδύτητα σκέψεως – συναισθήματος, 
Σύγχυση, 
Δυσκολία να απαντήσει μια ερώτηση, 
Απελπισία (δεν μπορεί κανείς να τους βοηθήσει) 
Αίσθηση ότι ο Χρόνος κυλάει αργά, 
Κατάθλιψη, 
Τάση αυτοκτονίας, 
Αργά αντανακλαστικά, 
Παράλυση μυών, νευρική αταξία, 
Υποτροπιάζοντα κρυολογήματα. 
Βάριο: Ανάγκη για προστασία, 
Φόβος ανάληψης ευθυνών, 
Αναποφασιστικότητα, 
Έλλειψη αυτοπεποίθησης, 
Απλοϊκότητα- αφέλεια, 
Καχυποψία – επιφυλακτικότητα, 
Παιδόμορφη συμπεριφορά (Γεροντική άνοια- Αλτσχάϊμερ..) 
Κι ακόμα περισσότερα αν συνδεθεί το Βάριο με χλώριο και νερό: 
Υστερία, 
Χορεία, 
Σκλήρυνση κατά πλάκας, 
Ανευρύσματα Αορτής, 
Υπέρταση, 
Αθηρωμάτωση, 
Και από ενώσεις Βαρίου - Ιωδίου: 
Υποθυρεοειδισμός, 
Γενική καχεξία – Χρόνια κόπωση, 
Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά..; 
Σαν τις ασθένειες οι οποίες σε έξαρση βρίσκονται στις μέρες μας τα τελευταία χρόνια..; 
Και σαν την στάση του πληθυσμού, που ενώ τα αφεντικά μας καταργούν μέρα με τη μέρα κάθε έννοια Ελευθερίας και Δημοκρατίας, μοιάζει όλοι σε μια αποχαυνωμένη παθητικότητα να βρίσκονται..; 
Τυχαίο άραγε..; 
Υπάρχουν βέβαια και Αντεπιχειρήματα για την ύπαρξη των αεροψεκασμών, τα οποία όμως αποδεικνύονται εξαιρετικά ασταθή σε μια προσεκτική ανάλυση.. 
Σε συνδυασμό με τις υπηρεσιακές στρατηγικές (τουλάχιστον στις ΗΠΑ) θα έπρεπε να εξεταστούν άλλα δύο επιχειρήματα αυτών που διαψεύδουν την ύπαρξη chemtrails, τα οποία με μια προσεκτική ματιά αποδυναμώνονται αμέσως: 
•Από τη μία γίνεται λόγος για ποικίλες μορφές συμβατικών «ουρών» από καυσαέρια αεροπλάνων (επιμονή, χρονική διάρκεια διάλυσης της). 
Με λίγη υπομονή και σε μία μόνο μέρα διεξαγωγής ψεκασμών, θα παρατηρήσει κανείς αμέτρητα αεροπλάνα, τα οποία δεν αφήνουν καθόλου «ουρά» στον ουρανό ή αφήνουν μία εντελώς διαφορετική «ουρά» μολονότι εμφανίζονται στον ίδιο τόπο και σε όμοιο ύψος με τα αεροπλάνα που διενεργούν τους ψεκασμούς! Σε αντίθεση με αυτά, από τις πτήσεις chemtrail παράγονται πάντα χοντρές «ουρές»-γραμμέςς , οι οποίες δεν εξαφανίζονται ούτε μετά από αρκετά λεπτά ή δευτερόλεπτα, αλλά αρχίζουν σταδιακά να σχηματίζουν ομιχλώδεις στρώσεις σύννεφα. 
Απόδειξη: Αεροψεκασμός αρχίζει και σταματάει !!! 
** Μετά εφιστούν οι Υπηρεσίες την προσοχή στο γεγονός, ότι υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι από φυσικά σύννεφα. Τα ομιχλώδη σύννεφα που δημιουργούν όμως τα chemtrail ξεχωρίζουν αισθητά: ακόμη και μετά από ώρες μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την αρχική «ουρά»-γραμμή. Απλώνονται μέσα σε δύο με πέντε ώρες σε μία αρχικά λευκή ή ανοιχτή γκρίζα συννεφένια «κουβέρτα». Αντίθετα με την αναμονή για βροχής και την με αυτή συνδυαζόμενη αύξηση στις τιμές της υγρασίας στην ατμόσφαιρα, σε ημέρες ψεκασμών με chemtrail η υγρασία μετρά αισθητά χαμηλές τιμές ανάμεσα σε 30% και 35%. 
Παράλληλα ποτέ δεν βρέχει ως συνέπεια τέτοιων «νεφών». Αυτά τα χημικά σύννεφά που δημιουργούνται σε ημέρες ψεκασμών είναι πάντα «ξεφτισμένα» και χωρίς περίγραμμα. 
Μάλλον δεν τα κατάφεραν ακόμη οι «χειριστές του κλίματός» μας να σχεδιάσουν ένα «προβατάκι» με την Welsbach-πατέντα τους! Οπτικά εντυπωσιάζει αμέσως όταν παίρνει θέση μπροστά από αυτά τα τεχνητά αέρια ένα φυσικό Cumulus-σύννεφό μέχρι να το καταπιούν κυριολεκτικά. 
*** Από την άλλη παραπέμπουν οι Υπηρεσίες στην ύπαρξη πολλών διαφορετικών αεροπορικών «δρόμων» που ακολουθούν οι πτήσεις. Αλλά ακόμη και αυτό το επιχείρημα καταρρέει, καθώς η παρουσία chemtrail-δραστηριοτήτων είναι ιδιαίτερα εμφανής: 5 έως 15 αεροπλάνα σχηματίζουν ομάδες των δύο ή τριών αεροπλάνων και έχουν πάντα την ίδια συμπεριφορά πτήσης. 
Πηγαινοέρχονται και διασταυρώνονται αφήνοντας παράλληλες «ουρές», γεωμετρικά σχήματα, πλεχτά ή σταυρωτά σχέδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...