Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ KERBEROS-HELLAS

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΙΑ ΨΕΥΔΗ' ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ
<< GREEKFOX PRODUCTION >> ENANTION THΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΜΕΣΑΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ KerberosTV. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΩΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ  ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α!

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚERBEROS-HELLAS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α !


Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ! ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΚΤΕΘΗΚΕ, ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΊΞΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΕΥΓΕΝΕΙΕΣ!!!!!!!

H  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΊΩΞΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟ  ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ 355 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ Ο.Ε.Α ΠΛΗΝ ΤΩΝHELLASLEAKSTIMEZERO KAI ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ)

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΉΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ!

kerberos-hellas
1 σχόλιο:
  1. Θεωρώ απαράδεκτη την επίθεση προς τον ΚΕΡΒΕΡΟ-ΕΛΛΑΣ ο οποίος έχει αποδείξει ότι όχι μόνον προωθεί τις θέσεις της ΟΕΑ αλλά αναδημοσιεύει ακαριαίος όλες τις αναρτήσεις του ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ ανεξαρτήτου περιεχομένου.(υπάρχουν και προσωπικά mail για διευθέτηση ζητημάτων μεταξύ φίλων και συμμάχων νομίζω!)
    Κατά τη γνώμη μου μαχητή ΚΕΡΒΕΡΕ το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι η στάση που κρατάς έναντι του ψευδό-σωτήρα σώρρα ο οποιός και θα απογυμνωθεί συντόμως απο μόνος του με τις εξελίξεις της κύπρου, παρά του ότι εκ παραδρομής θέλω να πιστεύω προώθησες τις εμετικές μαλακίες του ΨΕΥΔΟ-GREEK PRODUCTION ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ο οποίος όχι μόνο προσπαθεί να μπερδέψει το κόσμο με τα τωρινά βίντεο,αλλά η ακολουθία του συγκεκριμένου χρονολογικά για όσους τον έχουν ερευνήσει είναι: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ-ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ , ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ 666 , ΕΨΙΛΟΝ 666 , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΡΗΞΗ ΨΕΥΔΟ-ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...