Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για το Νοσοκομείο Σητείας

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη συναντήθηκε προχθες το μεσημέρι αντιπροσωπία από την περιοχή της Σητείας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του Νοσοκομείου Σητείας. Σκοπός
ήταν να γίνουν για άλλη μια φορά σαφείς οι θέσεις του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, που είναι υπέρ της αυτόνομης διοίκησής του και της ανάπτυξης του βάσει του εγκεκριμένου του οργανισμού.

Στην επιτροπή συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας κ. Νίκος Κοζυρακης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πελαγία Πετράκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Δρακάκης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κατερίνα Γουλιέλμου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σητείας κ. Γιάννης Σφενδουράκης και ο ιατρός του Νοσοκομείου κ. Μανόλης Πλεξουσάκης.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, όπως τονίστηκε, και η σητειακή αντιπροσωπία εξέθεσε τις θέσεις της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητές της, την Α΄ Άγονη περιοχή, το απομονωμένο της περιοχής, το κακό οδικό δίκτυο κτλ.
Ο Περιφερειάρχης υποσχέθηκε να μεταφέρει τα αιτήματα και τα επιχειρήματα της περιοχής στις επαφές του με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Ακολούθησε και μια γενικότερη συζήτηση για θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης βρίσκεται από χθες το πρωί στην Αθήνα σε μια προσπάθεια με την συνδρομή και του βουλευτή Λασιθίου και Γραμματέα του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχ. Καρχιμάκη να υπάρξει συνάντηση, αν και χθες δεν κατέστη δυνατή, με την ηγεσία του Υπουργείου για το θέμα του Νοσοκομείου. Ωστόσο, μέχρι χθες αργά το απόγευμα δεν έγινε γνωστό αν η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και ποιος θα εκπροσωπήσει το Υπουργείο.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...