Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Απαγορεύουν το ψάρεμα σε Κρήτη, Ιόνιο και Πελοπόννησο για να φέρουν τα χημικά;;;; .....βλέπω να τρώμε πολλά σκατά!


Ο Βαγγέλης Πισσίας, μέλος της πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα» αποκάλυψε σήμερα στο  cardianews.gr, πως δύο μέρες πριν τις ευρωεκλογές εκδόθηκε υπουργική απόφαση με την οποία αναστέλλεται για δύο μήνες η αλιεία στην περιοχή της Μεσογείου, όπου αναμένεται να ξεκινήσειη υδρόλυση των χημικών της Συρίας.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, η αλιεία απαγορεύεται νοτιοδυτικά της Κρήτης και νότια της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων, τουλάχιστον μέχρι τις 22 Ιουλίου. Είναι ακριβώς το διάστημα κατά το οποίο, σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα ξεκινήσει η καταστροφή των χημικών της Συρίας πάνω στο πλοίο Cape Ray.

Όπως ανέφερε ο κ. Πισσίας, η ομάδα των ακτιβιστών που θα βρεθεί όσο γίνεται πιο κοντά στο Cape Ray είναι έτοιμη και αυτή τη φορά θα έχουν μαζί τους και τους αλιείς της περιοχής,  πραγματώνοντας την ιδέα του «κοινωνικού ακτιβισμού».

Διαβάστεπερισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-

Να υπενθυμίσουμε ότι Επίτροπος Αλιείας για την Ε.Ε. είναι κ. Μαρία Δαμανάκη, ναι το Πολυτεχνείο…. .του Σύριζα!
Επίσης,


Το ψάρεμα νότια της Πελοποννήσου απαγορεύτηκε για να εναποτεθούν στο βυθό της θάλασσας τα χημικά από τη Συρία". Αυτό υποστηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα" και ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης παρά τη διάψευση που είχε εκδώσει την περασμένη Πέμπτη το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/politiki/vouleftes/item/38709-voudouris-ximika
Βουδούρης: "Απαγόρευσαν το ψάρεμα για να ρίξουν τα χημικά από τη Συρία"
http://perimajestic.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4119.html


~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...