Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016



ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ("ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ")


Το βιβλίο στηρίχτηκε αποκλειστικά στη μακροχρόνια έρευνά του συγγραφέα, σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και επικεντρώνεται κυρίως στο πώς μπορεί να παραχθεί φθηνή ηλεκτρική ενέργεια καθώς και στο πώς μέρος αυτής μπορεί να μετατραπεί σε ένα εντελώς δωρεάν καύσιμο. Σκοπός του βιβλίου είναι να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στο πώς να κάνετε το σπίτι σας ενεργειακά αυτόνομο, ενώ έχει επίσης και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, διότι δεν περιορίζεται μονάχα στο να σας διδάξει πρακτικούς τρόπους αυτονόμησης, αλλά εμβαθύνει και στην ανάλυση του φαινομένου της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στον τρόπο λειτουργίας των φωτοβολταϊκών, τα οποία αποτελούν το κυριότερο μέσο παραγωγής ενέργειας για οικιακή χρήση. Εκτενής αναφορά γίνεται επίσης και στον τρόπο λειτουργίας της μπαταρίας, του μετατροπέα (inverter), του ρυθμιστή φόρτισης, αλλά και άλλων επιμέρους μηχανημάτων. Επιπλέον, το βιβλίο αυτό αποτελεί και έναν οδηγό που θα σας επιστήσει την προσοχή σε ό,τι πρέπει να έχετε υπ’ όψιν όταν θα έρθει η στιγμή να αγοράσετε είτε μία μπαταρία είτε ένα φωτοβολταϊκό πάνελ είτε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα που θα χρειαστεί να προμηθευτείτε προκειμένου να γίνετε ενεργειακά αυτόνομοι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείτε, καθώς είναι αρκετά συνηθισμένο σε αυτού του είδους το εμπόριο να μεταχειρίζονται διάφορα κόλπα, ώστε να πουλούν κατώτατης ποιότητας υλικά ως τα καλύτερα, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο. Τέλος, υπάρχει αναφορά, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, στο πώς θα μπορέσετε να μετατρέψετε ένα μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που θα παράγετε, σε καύσιμο.
http://www.simmetria.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/12241/

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ , ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ) ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Ο ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ "ΔΙΧΩΣ ΔΕΗ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΕΝΩΣΙΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΗΓΕΣΙΑ - ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/02/blog-post_7.html


ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΕΝΩΣΙΣ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/01/blog-post_31.html

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!
https://www.youtube.com/watch?v=hu7eIJG_NSM

~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...