Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Βουλιάζει η Creta Lines στο Ρέθυμνο - Ζητά πίσω το πλοίο ο ιδιοκτήτης..



Σε καταγγελία της σύμβασης που έχει συνάψει με την Cretan Lines για την ναύλωση του πλοίου ΕΛΛΗ Τ προχώρησε ο πλοιοκτήτης. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Εndeavor Lines Δ. Τζανετάτος, με έγγραφο που απέστειλε ηλεκτρονικά στα γραφεία του συνεταιρισμού αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, καταγγέλλει τη συμφωνία που έχει κάνει με την Cretan Lines και ζητά να πάρει πίσω το πλοίο, λόγω των μεγάλων ανεξόφλητων οικονομικών υποχρεώσεων που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.



Η σοβαρή αυτή εξέλιξη προκάλεσε αμηχανία στους διοικούντες την Cretan Lines, που το τελευταίο διάστημα επεδίωκαν να διακανονίσουν τις οφειλές προς τον πλοιοκτήτη και, μάλιστα, προ ημερών το Δ.Σ. του συνεταιρισμού είχε ανακοινώσει επίσημα την μεταφορά των ληξιπρόθεσμων δόσεων, για το έτος 2014.
Γεγονός που διαψεύδεται από την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς απ' ότι φαίνεται όχι μόνο συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών δεν έχει υπάρξει, αλλά ο πλοιοκτήτης καταγγέλλει το ναυλοσύμφωνο και ετοιμάζεται να πάρει πίσω το ΕΛΛΗ Τ., τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συνεννόηση με τους ανθρώπους της Cretan Lines για τις σοβαρές εκκρεμότητες που υπάρχουν.
Μάλιστα, ο κ. Τζανετάτος φέρεται να κατέθεσε μήνυση χθες κατά παντός υπευθύνου, καθώς όπως υποστηρίζει δέχτηκε απειλές ο ίδιος και η οικογένειά του.
Το προεδρείο του συνεταιρισμού από την πλευρά του,σύμφωνα με τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, προσπαθεί να αντιμετωπίσει το νέο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε και σήμερα ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι θα βρίσκονται στην Αθήνα, όπου θα απευθυνθούν σε νομικό σύμβουλο, με σκοπό να αντιδράσουν στην καταγγελία της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...