Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

MMR και αυτισμός


Conspiracy - ή αδίστακτος πειραματισμός ; http://www.callous-disregard.com/
Το θέμα είναι ο αυτισμός? Ο ύποπτος είναι τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας.Αυτός είναι ο λογαριασμός για το πώς ένας γιατρός αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ασθένεια, και στη συνέχεια το ιατρικό σύστημα που προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα να αρνηθεί την εν λόγω νόσο, αφήνοντας εκατομμύρια παιδιά να υποφέρουν και έναν κόσμο σε κίνδυνο.\


Προειδοποίηση: Αυτή η σελίδα είναι μια αυτόματη μετάφραση της σελίδας αυτής αρχικά στα αγγλικά. Παρακαλώ σημειώστε δεδομένου ότι οι μεταφράσεις που δημιουργούνται από μηχανές, δεν είναι τέλεια.  Αυτή η μετάφραση παρέχεται ως διευκόλυνση.


"Μην κρίνετε με πολύ αυστηρά Δρ Wakefield, αλλά όταν πεθάνω παίρνω το γιο μου μαζί μου. Βλέπετε, είμαι το μόνο που έχει. Είμαι ο μόνος που τον αγαπάει."
- Ισχυρισμός της   μητέρας το 1997


Το 1995, Wakefield ήρθε σε μια διακλάδωση του δρόμου. Ως ακαδημαϊκή γαστρεντερολόγος στο Royal Free της Ιατρικής Σχολής και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Wakefield παρουσιάστηκε με μια επαγγελματική πρόκληση και βρίσκονται αντιμέτωπες με μια ηθική επιλογή. Προηγουμένως φυσιολογικά παιδιά ήταν, σύμφωνα με τους γονείς τους, υποχωρεί σε αυτισμό και την ανάπτυξη εντερικά προβλήματα - πολλοί γονείς κατηγόρησαν το εμβόλιο MMR. Η εμπιστοσύνη στην ιατρική εκπαίδευσή του, τη γονική αφήγηση, και πάνω απ 'όλα, το ένστικτο της μητέρας για την ευημερία των παιδιών τους, επέλεξε το δύσκολο δρόμο.
Περπατήστε αυτόν τον δρόμο τώρα, εδώ? Μερικές ήδη έχουν - οι γονείς των παιδιών που επλήγησαν. Πολλοί θα, είτε με τους γονείς ή τους παππούδες, όπως το παγκόσμιο τσουνάμι της παιδικής ηλικίας αναπτυξιακές διαταραχές σπάσει καρδιές και πτωχεύσαντες εκπαιδευτικές υποδομές και την υγειονομική περίθαλψη.
Wakefield παρέχει τα γεγονότα, μια εξήγηση του προβλήματος που αντιμετώπισε τον ίδιο και τους συνεργάτες του πριν από 15 χρόνια. Το κάνει αυτό σε μια λεπτομερή εγκληματολογική ανάλυση του τα ψέματα, συσκότισης, συγκαλύψεις, και η δυστοπική επιστήμη και την ιατρική που panders με εμπορικό ενδιαφέρον σε βάρος των παιδιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...