Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Έπεσε η αξία της γής για να έλθει “ανάπτυξη” με μεροκάματα του τρόμου

imageΑφαιρώντας οι απατεώνες με κάθε τρόπο τη ρευστότητα χρήματος απο τον κόσμο και την αγορά, υπερφορολογώντας τους συνήθως υπόπτους και μη φορολογώντας κάποιους αετονύχηδες έπεσε η αξία της γής και των ακινήτων.  

Αυτό, γιατί απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν λεφτά στις τσέπες, κανείς δεν έχει χρήματα να αγοράσει γή, διαμέρισμα ή κάτι άλλο και απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ζήτηση σε κάτι, η αξία του πέφτει. Εξαίρεση σε αυτό και ευνοημένοι είναι αυτοί που δεν πληρώνουν φόρους είτε ΕΝΦΙΑ π.χ. οι εφοπλιστές, οι τράπεζες, τα ιδρύματα κλπ. Και ερωτάται κανείς, ποιόν εκπροσωπούν τελικά οι απατεώνες; Στο διάγραμμα η “απόδειξη” όσων προαναφέραμε, την οποία βρήκαμε εκ των υστέρων.
To πιο αστείο και συνάμα τραγικό είναι ότι στη σημερινή κατάσταση μερικοί φθαρμένου ή χαμηλού IQ και υψηλού προσδόκιμου ηλικίας (!) συμπολίτες μας περιμένουν να πάρουν
κάποια σύνταξη και ακόμη πληρώνουν τα Ταμεία τους που είναι άδεια, με εξυπνότερους όλων τους ανώτερους δικαστικούς, των οποίων είναι και μεγάλη (…) Οι άλλοι ζούν μόνο για το αύριο, αφού το μεθαύριο δεν είναι σίγουρο.

~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...