Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Εσείς πάντα βλέπετε άλλα και εμείς άλλα. Είναι θέμα μόρφωσης…


Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης
Αγαπητοί φίλοι είστε γενικώς πολύ απρόσεκτοι. Τα τρώτε όλα όσα σας πετούν πραγματκά αμάσητα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το εκλογικό σώμα, που τελικά δεν μπορεί να κρίνει και πάντα επιλέγει  ανάμεσα σε αυτά που του δείχνουν τα ΜΜΕ.
Μέσα απο τις επιθυμίες και πρακτικές του κ.Πούτιν στην εκδρομή του στην Ελλάδα, καταλάβαμε το επίπεδο των Ελλήνων πολιτικών. Δεν είναι τυχαίο που τους θαυμάζουμε διαχρονικά για τις δεξιότητες και την ευστροφία τους…
“Σας μιλάμε ειλικρινά” αλλά έχουμε καταλάβει ότι “είμαστε πέρκες”;
Οι εικόνες πάντα είναι χίλιες λέξεις. 

Tί τίτλο θα δίνατε στην εικόνα;
Το Άγιο Όρος είναι μια ΕΟΖ και η Ρωσία αναπτύσσει δικαιώματα σε αυτό.
Σημειώστε ότι χωρίς μνημόνιο κανένα κοινοβούλιο στην Ευρωζώνη δεν περνάει δάνειο 10 δις ευρώ για την Ελλάδα. Θα έχουμε επίσημα Μνημόνιο 4. Τα μνημόνια είναι αθροιστικά στο κομμάτι μέτρα και εγγυήσεις, άρα “συμπληρωματικό μνημόνιο” δεν υπάρχει. Υπάρχει Μνημόνιο 4.
Τo IMF είναι εγκλωβισμένο να υπογράψει τα πάντα (αυτό είναι σίγουρο) αλλά παίζει και θέατρο. Εμάς μας ενδιαφέρι η ουσία και το φαγητό είναι άνοστο πλέον. Η ανικανότητα και η παιδικότητα επιχειρημάτων κρύβει πολλά απο την πραγματική αλήθεια. 
Ο κ.Ομπάμα επέλεξε την εύκολη λύση και όχι την εξυπνότερη. Όλα έχουν ένα
κόστος. Ένα απο αυτά είναι η διάρκεια.
Ότι και να προτείνουμε τα αντιλαμβάνονται λάθος. Έχουμε πεί, ότι αντιγράφοντας “τίτλους” δεν προκύπτει λύση. Να κάνουν ΟΛΟΙ στην άκρη. Απο το πλάι δουλειά δεν γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...