Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Χωρίς ελληνική σημαία οι στρατιωτικές στολές με διαταγή! (Φωτογραφίες – Βίντεο)


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΕΛΑΒΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΝΙΚΙ.......


26-03-2016-14-42-56f683d29fbe8


Φαντάζει απίστευτο, αλλά τα στρατιωτικά τμήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα παρέλασαν χωρίς την Ελληνική σημαία στο αριστερό τους μανίκι!

Το υπέρτατο έμβλημα της χώρας μας είναι κολλημένο με χριτς-χρατς στο αριστερό μανίκι, της «επίσημης στολής» – εξόδου, αλλά για τις ανάγκες της παρέλασης, σύμφωνα με πληροφορίες, «ξηλώθηκε» βάση διαταγής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαταγή αυτή έχει εκδοθεί εδώ και περίπου έξι μήνες και το σκεπτικό της, είναι να μην υπάρχει σε πολλά σημεία η Ελληνική σημαία καθώς υπάρχει ήδη σε στη… σκέπη της κεφαλής, δηλαδή τον μπερέ.

Τέλος, σημειώνεται ότι πριν από μερικά χρόνια άλλαξαν την γαλανόλευκη της επίσημης στολής των στρατιωτικών με ένα άλλο σήμα που έφερνε περισσότερο στο εθνόσημο…


 

 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ…

  ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 0:56





http://national-pride.org
kerberos-hellas

~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τα μαχητικά που περνάνε τώρα 2-3 μέρες πολύ χαμηλά πάνω από το Ηράκλειο τι είναι γνωρίζει κανείς? Τρέχει κάποια άσκηση? Είναι μήπως για το Αμερικανικό υποβρύχιο που έχει δέσει στη Σούδα? Ή μήπως ήταν Τουρκικά? Δεν θα με εξέπληττε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΣ 27/3/16 ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΟΙΝΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –ΣΑΟΥΔ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 25/3/16 ΔΟΛΙΩΣ ΕΔΩΣΕ 10ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟ 50% ΑΞ/ΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση, με αυτά και μ' αυτά δεν είναι καθόλου απίθανο πλέον να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να διαπιστώσουμε ότι η μισή Ελλάδα δεν είναι πλέον Ελλάδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...