Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Υδρογόνο απο νερό (Ι): O Καμμένος απο την ΑΟΖ το γύρισε στο υδρογόνο!


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Δεν μπορούμε να “ομονοούμε” όπως πολλοί απο εσάς στη πλήρη κατεδάφιση αξιών στην λεηλατημένη Ελληνική κοινωνία ενώ γνωρίζουμε αλήθειες σε κάποιο υψηλότερο επίπεδο πραγματικότητας.
Ο Kamenos είχε κάνει σημαία του την ΑΟΖ, πρίν τον βάλουν στη κυβέρνηση και εκμεταλλεύτηκε ανθρώπους που στηρίζουν την οριοθέτηση της για να μαζέψει ψήφους αλλά αντί για ΑΟΖ έφερε στην Ελλάδα ΕΟΖ και γέμισε τη χώρα με άγνωστους μετανάστες με το παραμύθι περί ανθρωπισμού και τάζοντας προνομιακούς μισθούς στους στρατιωτικούς για να μη τον πάρουν στο κυνήγι μαζί με τον αρχιψεύτη τον Tsipras. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παίξει το ίδιο κόλπο με άλλο θέμα. Ο Κamenos ανεβάζει το θέμα “υδρογόνο απο νερό” για να φανεί στο λαό, ότι δεν χρειάζεται η οριοθέτηση της ΑΟΖ αφού υπάρχει εναλλακτική λύση στο ενεργειακό πρόβλημα.
Ένας φίλος, μάλλον για να μας εκνευρίσει, μας έστειλε διασυνδέσεις για να δούμε την εκπομπή “Υδρογόνο απο Νερό” στο zougla.gr.
Το θέμα για έρευνα και ανάπτυξη δεν είναι καθόλου άσχημο.
To πρόβλημα είναι ποιός θα το κάνει, αν μπορεί να το κάνει και ποιός θα το κατευθύνει. Αν όμως χαρακτηρισθεί ως “στρατιωτικό μυστικό” όπως έκανε ο Κamenos, τότε με αυτό δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί κανένα ΑΕΙ στην Ελλάδα. Αυτό έκανε ο Kamenos. Εσείς μήπως χαρήκατε που το έκανε και κάνατε πάλι λάθος;

Η θεωρία γύρω απο το θέμα “παραγωγή υδρογόνου απο νερό” είναι διεθνώς γνωστή.
Αυτό που είδαμε στα video των εκπομπών της zougla.gr ήταν επιστημονικά τραγικά (βλέπετε εδώ). Παραεπιστήμη!
Το όλο σκηνικό γύρω απο αυτή τη συσκευή όπως εξελίσεται μας θυμίζει την περίπτωση της εταιρείας Δευκαλίων, πού είχε φτειάξει μια συσκευή “σύντηξης” Νικελίου-Υδρογόνου, που παρουσιάσθηκε κιόλας στο ΕΚΕΦΕ “ο Δημόκριτος”, που έκανε εργοστάσιο στη Θράκη με τη βοήθεια κάποιου τραπεζικού κόκκινου δανείου (;) και που θα παρήγαγε πολύ φτηνό ρεύμα για οικιακή χρήση! Μήπως γνωρίζουν κάτι για το θέμα αυτό ο Kammenos και ο Tsipras;
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ντροπή. Έχει αποχαρακτηρισθεί η έννοια. Μέχρι και ο Μπαμπινιώτης θα την έχει ξεχάσει.
~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...