Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

BLUE BEAM PROJECT ή ΣΧΕΔΙΟ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΙΝΑ (videos)



Πρόκειται για ένα μυστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ολογραφημάτων προκειμένου να εξαπατήσει την ανθρωπότητα προβάλλοντας της π.χ. στον ουρανό, κάτι που δεν υπάρχει, που είναι εικονικό αλλά τρισδιάστατο και μπορεί να προκαλέσει «μαζικές ψευδαισθήσεις». Στήνεται, δηλαδή, ένα ολόκληρο σκηνικό ή κάποιες «παρουσίες», μέσω των οποίων μπορούν να πείσουν ότι γίνεται αεροπορική επίθεση, εισβολή από εξωγήινους ή ότι κατέβηκε ο Εσταυρωμένος καθώς και πολλά άλλα.


Με αυτό που η ανθρωπότητα θα βλέπει –το οποίο δεν θα μπορεί να καταλάβει αν είναι αληθινό ή ψεύτικο (εκτός αν είναι εξόφθαλμα προφανές)– θα μπορεί εύκολα να καθυποταχτεί και να χειραγωγηθεί. Το Blue Beam Project ποντάρει στην ψυχολογία του ατόμου και ιδίως στην μαζική ψυχολογία. Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους (ίσως ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός) που μπορούν να προετοιμάσουν εύκολα τους ανθρώπους (μέσω θρησκείας, δεισιδαιμονίας, «πιστών» UFO, φόβου κλπ) για την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Κυβέρνησης αλλά και Από-πληθυσμού. 











Ιππότης της Αποκάλυψης (1.18 κεξ). Αίγυπτος, πλατεία Tahrir, Φεβρουάριος 2011
 


Εμφάνιση μορφής που θυμίζει τον Ιησού. Ρωσία, Αύγουστος 2008
 


Εμφάνιση Εσταυρωμένου, Μάιος 2009
 


Περισσότερα για το Blue Beam Project
 


Πηγή: diadrastiko: BLUE BEAM PROJECT ή ΣΧΕΔΙΟ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΙΝΑ (videos) http://diadrastiko.blogspot.com/2011/09/blue-beam-project-videos.html#ixzz1jpZmPsgE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...