Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1974 Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!!!


ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1974 Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!!!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ,Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 1974 ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ 100.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ(ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ

ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

1. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΙΣ.

2. ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η.Π.Α.

3. ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚGB

4. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ''ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ'' ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΚ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

5. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

6. ( ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ).

7. ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΟΜΑΔΑ(;;;) ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ Η ΑΝΤΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ.

8. ΟΤΑΝ Η CIA ΚΑΙ Η DIA ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΤΕ.ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α

9. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΔΩΡΟ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

10. Η ΑΝΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ( ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ).

11. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ BRIAN CROSIER.ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ 100.000.000 $ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ( ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ) ΑRAMKO( ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 2 ΛΕΞΕΩΝ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ)ΤΗΣ WALL STREET ΕΙΝΑΙ( ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ).ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ CHASE MANHATTAN BANK(ΔΙΑΓΡΑΦΗ 4 ΛΕΞΕΩΝ).


ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΤΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ANDREAS PAPANDREOU!!!!
( ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ''ΑΠΟΡΡΗΤΟ 7271/NSA/1158-AR/29'')

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΥΤΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1974 O ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΩΝ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ''ΟΔΗΓΙΕΣ'' ΠΡΟΕΒΛΕΠΕΤΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΣ CHASE MANHATTAN BANK( ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ) ΠΟΣΟΥ 100.000.000$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΗΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ!!

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ''ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ'' ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΟΡΙΖΑΝ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ, ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΟ ΕΛΙΓΜΩΝ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΕ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΚΑΝΟΝΕΣ'' ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟ ΜΟΝΟΝ ΦΡΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ '' Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ'' .ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1974.ΔΗΛΑΔΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!

AΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

--ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ( IZOLA, PITSOS, ELINDA, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ,ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ Κ.Λ.Π) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΟΜΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ( Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΝΑΝΟΙΞΕ ΠΟΤΕ).

--ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 1000% ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ.

--ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΩΝΤΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ''ΟΙΚΕΙΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ.
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 8 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ''ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ'' ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ 100+ ΔΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ''ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ'' ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΕΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ''ΔΩΡΙΣΜΕΝΩΝ'' ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΦΟΡΟΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΥΓΙΗ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, Η ΜΟΝΗ ''ΛΥΣΗ'' ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΑ-ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΧΙ ΥΓΙΗ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ, Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΗΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕ ΥΓΙΗ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ''ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ'' ΚΑΙ ''ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ'' ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΜΠΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ...ΧΡΕΟΣ!!!!!

ΩΣ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...