Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ "ΜΜΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΙ!!!



Η παρουσίαση στον Κίτρινο Τύπο της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου που φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΜΕ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΝΕΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.

ΠΙΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΔΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΠΟ ΝΕΡΟ...ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ (ΦΟΡΗΤΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕΣΑΙΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ)..
ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ!!!
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!!!
ΚΡΙΣΙΜΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!! 

Υ.Γ. 
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΘΟΝΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 32 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ, ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ...

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ (asklipiosgr@gmail.com). ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ!!!

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΤΗΛ: 2103619817
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 71, Αθήνα [Δήμος], Αττική, 10680

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η εφεύρεση που αλλάζει τον κόσμο

Όπως προβλέπουν κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομολόγοι, βρισκόμαστε στην απαρχή μιας νέας εποχής της παγκόσμιας ιστορίας, στην οποία μπορεί να μας οδηγήσει το υδρογόνο και οι εφαρμογές του για παραγωγή ενέργειας. 

Μεταξύ των «πιονέρων» αυτής της περιόδου που διανύουμε είναι ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, η συσκευή του οποίου παράγει ηλεκτρισμό, καθώς και υδρογόνο που μπορεί να αξιοποιηθεί ως καύσιμη ύλη για να τροφοδοτήσει με ενέργεια τον πολιτισμό μας. Μοναδικό έξοδο; Το αθώο νερό και στοιχεία που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση, που συνδυαζόμενα με τις κατάλληλες ραδιοσυχνότητες, παράγουν αυτό που μέχρι τώρα μας φαίνεται ως «θαύμα».

Στην πέμπτη κατά σειρά εκπομπή με θέμα τη σπουδαία εφεύρεση, τροφοδοτήθηκε απρόσκοπτα με ενέργεια παραγόμενη από νερό ένας βενζινοκινητήρας καθώς και άλλες ηλεκτρικές συσκευές, υπό τα βλέμματα επιστημόνων που βρίσκονταν στο πάνελ του «Κίτρινου Τύπου». 

​Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τη συσκευή του και αμέσως βρήκε ανταπόκριση από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία χαρακτήρισε «στρατιωτικό μυστικό» την αρχή λειτουργίας της. Παράλληλα παρουσιάστηκε μια καθοριστικής σημασίας εξέλιξη: Την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε μία κλειστή σύσκεψη στο Πεντάγωνο, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, επιστημόνων και πολιτικού προσωπικού, για τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση. Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τη συσκευή του και αμέσως βρήκε ανταπόκριση από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία χαρακτήρισε «στρατιωτικό μυστικό» την αρχή λειτουργίας της.

Πλέον, έπειτα από την αναγνώριση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, το Υπουργείο αναλαμβάνει την εποπτεία της διαδικασίας ώστε η συσκευή να κατοχυρωθεί ως στρατιωτική πατέντα, εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη και την ασφάλειά της, ενώ παράλληλα θα διαθέσει ειδικό εργαστήριο για την υλοποίηση του προγράμματος που φιλοδοξεί να δώσει λύση στο ενεργειακό.

Τα βήματα για την καθιέρωση και αξιοποίηση της φιλόδοξης εφεύρεσης γίνονται σταθερά και με μέθοδο. 

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο καθηγητής Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι. «Ο κόσμος ανησυχεί, οι Αρχές ανησυχούν», είπε ο κ. Παπαμαρινόπουλος που τυχαίως δεν πέρασε από το σημείο των επιθέσεων που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού.

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο κ. Ζωγράφος πέτυχε έναν ξεχωριστο άθλο. Παρακολουθώ όλες τις εκπομπές και να θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους». Τέλος, σχολίασε με τα πιο θερμά λόγια την ανάληψη πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να θωρακίσει την ελληνική εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου.

Ο Δημήτρης Σταυράκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το ΤΕΕ Κρήτης χαρακτήρισε ως κάτι «μοναδικό» αυτό που παρακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες από τον Κίτρινο Τύπο και εξήρε το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η συσκευή στο άμεσο μέλλον για μια σειρά χρήσεων. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτή την καταπληκτική συσκευή», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πράγματι με τη λειτουργία της εφαρμόζονται όλοι οι νόμοι και οι κανόνες που έχουμε ήδη διδαχθεί στα πανεπιστήμια», σημείωσε. 

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε τις εξελίξεις και την επόμενη εβδομάδα από το zougla.gr...

Όπως αναφέρει στο προφητικό βιβλίο του «Η Οικονομία του Υδρογόνου» ο πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών Τάσεων της Ουάσινγκτον και σύμβουλος της Ε.Ε. καθώς και πολλών κρατών, Τζέρεμι Ρίφκιν. «το υδρογόνο είναι το βασικότερο και αφθονότερο στοιχείο στο σύμπαν και εφόσον αξιοποιηθεί κατάλληλα είναι το αιώνιο καύσιμο: δεν εξαντλείται ποτέ και η χρήση του δεν προκαλεί επιβλαβείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Η εμπορική αξιοποίηση ενεργειακών κυψελών υδρογόνου, για οικιακή και βιομηχανική χρήση, κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα.

Στη νέα εποχή, το κάθε άτομο θα μπορούσε να γίνει παραγωγός και καταναλωτής της δικής του ενέργειας, καθώς η φύση του υδρογόνου επιτρέπει τη δημιουργία μιας νέας αποκεντρωμένης μορφής ενεργειακής χρήσης. Πρόκειται για την απαρχή του πρώτου πραγματικά δημοκρατικού ενεργειακού καθεστώτος στην ιστορία»… 

ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!
(ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ)

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ - ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (RESONANCE) - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ!!!

Η ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !!!

Eιδικό επιστημονικό συνέδριο για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου!! Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ... ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ !!! ΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ , ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !!! Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ !!! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ Η BOSCH ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! Η ΕΛΛΑΔΑ , Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ!!

~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...