Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τζιχάντ στη Κω - ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ"


Το βίντεο είναι παλαιότερο και το ανήρτησε το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today στις 11 Αυγούστου ενώ οι περισσότεροι από μας βρισκόμασταν
σε κάποια παραλία και απολαμβάναμε τον ήλιο και τη θάλασσα.
 Μόνο που στη Κω δεν συνέβαινε ακριβώς το ίδιο καθώς οι μετανάστες που συσσωρεύονταν καθημερινά στο νησί και ενώ περίμεναν να εξυπηρετηθούν από τις τοπικές αρχές αρχίζουν να φωνάζουν Τζιχάντ.
Ο όρος Τζιχάντ είναι αραβική λέξη που σημαίνει γενικά αγώνας, προσπάθεια, το να μοχθεί κανείς με όλες του τις δυνάμεις ή να αντιμάχεται οποιoνδήποτε. Στο Ισλάμ χρησιμοποιείται συνήθως για να δείξει τον Ιερό Πόλεμο των πιστών μουσουλμάνων εναντίον των αλλόθρησκων.

Καθώς παρατηρούμε αυτές οι σκηνές στο νου μας έρχονται τα λόγια του πρώην προέδρου της Αλγερίας Χουαρί Μπουμεντιέν ενώπιον της Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 1974: «εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να εισβάλουν στο βόρειο. Σίγουρα όχι ως αλλοδαποί. Θα έρθουν ως κατακτητές και θα το καταλάβουν, εποικίζοντάς το με τα παιδιά τους. Το σώμα των γυναικών μας θα μας εξασφαλίσει τη νίκη»

Το ερώτημα είναι γιατί, όλως τυχαίως, το συγκεκριμένο απόσπασμα τα Ελληνικά ΜΜΕ το

απέκρυψαν.


kerberos-hellas

~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...