Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

“ΞΕΘΑΒΟΥΝ” ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ “ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ” ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ-

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Η ΚΑΜΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ…

mavro-xrima3Σύμφωνα με πληροφορίες μας το βρωμερό συνάφι του Μαξίμου έχει ανοιχτεί σε διάφορες εγκληματικές και παραβατικές συμμορίες αλλά και σε επιχειρηματίες που έχουν αποδεδειγμένα σχέσεις με διακίνηση και ξέπλυμα μαύρου βρώμικου ματωμένου χρήματος ώστε να κατορθώσουν να εξασφαλίσουν πάνω από 60.000.000 ευρώ και με υποσχετικές να εξαγοράσουν τους 12 βουλευτές που τους απολείπουν για να μαζέψουν τα 180 κουκιά.

Πρόκειται για μια από τις χειρότερες σελίδες στην μεταπολεμική ιστορία με ανθρώπους του μαφιόζικου κυβερνητικού μηχανισμού να βγαίνει στη γύρα για να συγκεντρώσουν τα λεφτά των αργυρίων της προδοσίας. Μιλάμε για βρώμα και δυσωδία με αστυνομία και δικαιοσύνη στην υπηρεσία της Καμόρα και με ανεξάρτητους και ακηδεμόνευτους δικαστές και αστυνομικούς να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μέσα στο βούρκο της ανομίας.

Τα τηλέφωνα όλων παρακολουθούνται ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν ανοίξει ακόμα και τραπεζικούς λογαριασμούς βουλευτών για να εξακριβώσουν πόσο έχουν ανάγκη τα λεφτά για να ζήσουν τις οικογένειες τους αλλά και πόσο ανοιχτοί είναι σε δάνεια και φέσια από το παρελθόν.

Το θέμα έχει ήδη φτάσει σε ψηλά “κλιμάκια” του οργανωμένου εγκλήματος με το οποίο έχει άμεση σχέση ο πρωθυπουργός αλλά και πρόσωπα που έχουν άμεση επαφή με τα γρανάζια νονών αλλά και βαρώνων του υποκόσμου. Πρόσωπα που κατοικοεδρεύουν  στο Μαξίμου και μερικά εξ αυτών του δίνουν ακόμα και τα χάπια του!

Υπάρχουν ονόματα συγκεκριμένων προσώπων τα οποία η δημοσιογραφική ομάδα  έχει ήδη δώσει υπό μορφή πληροφοριών τόσο σε στελέχη των ΑΝ.ΕΛ., της “Χρυσής Αυγής” αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.   Δικαιοσύνη δεν υπάρχει πουθενά, αστυνομικοί έφτασαν να χρησιμοποιούν ακόμα και Πακιστανικά τηλέφωνα για να “καρφώνουν” οπότε όλοι αντιλαμβάνονται ότι από τώρα και στο εξής θα μιλάμε με ταχυδρομικά περιστέρια….

Ο καθένας από εδώ και στο εξής ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Εμείς σαν  bloggers  θεωρούμε ότι κάνουμε την κατα δύναμή μας έρευνα και το καθήκον μας.


https://cretanpatriot.wordpress.com/2014/12/23/%CE%BE%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-60-000-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81/
~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...